Stokje overgedragen

3 januari 2024

Per 1 januari 2024 heeft Pim Koenen het stokje als manager van de Zoetermeerse Uitdaging overgedragen aan Carolien van Eerde.


Pim was in 2017 de oprichter van de 65ste lokale Uitdaging in Nederland. Dat werd gevierd met een bezoek van Koning Willem-Alexander. In de tussenliggende jaren zijn er vele matches gemaakt tussen bedrijfsleven en diverse maatschappelijke organisaties. Pim kan terugkijken op een mooie tijd, met uitzondering van de coronaperiode waar het bedrijfsleven veel last van had. Pim gaat zich nu toeleggen op zijn bedrijf Dolphinflow voor training en coaching.

Met nieuwe energie en groot enthousiasme zal Carolien de organisatie verder vorm gaan geven. Carolien werkt als zelfstandig ondernemer en is gespecialiseerd in coaching, communicatieadvies en projectorganisatie.

“Ik heb er reuze zin in en ben alvast de voorbereidingen voor een Maatschappelijke Beursvloer in Zoetermeer gestart, de plek waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar live kunnen ontmoeten om zaken met gesloten beurs met elkaar te doen”.

Meer nieuws daarover hopen we binnenkort te geven.

 

Deel het bericht:
"Stokje overgedragen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Stokje overgedragen

Per 1 januari 2024 heeft Pim Koenen het stokje als manager van de Zoetermeerse Uitdaging overgedragen aan Carolien van Eerde.

Nieuwe website online!

Met gepaste trots mogen wij je vertellen dat in samenwerking met de Nederlandse Uitdaging en onze landelijke webpartner 2MKB |

Scroll naar boven