Appels plukken voor de voedselbank

16 september 2024

Project ‘de laatste pluk’ 
🍎 🍏 🍏 🍏 🍏
Ondernemers en geïnteresseerden opgelet! 
Wij gaan appels plukken voor de voedselbanken. Meld je aan voor ‘De Laatste Pluk’.

🍏 Na het landelijke succes van de afgelopen jaren steken we als Zoetermeerse Uitdaging op dinsdag 1 oktober met zo veel mogelijk mensen de handen uit de mouwen om voedselverspilling tegen te gaan en de laatste appels van het seizoen te oogsten voor de voedselbanken. Appels die anders op de grond vallen en verrotten.

🍏 Dit project biedt een unieke kans om je maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Doe bijvoorbeeld mee met een groep collega’s en geef een zinvolle invulling aan jullie teamuitje.

🍏 Ons doel
200.000 kilo verse appels en peren voor 40.000 gezinnen die aangesloten zijn bij de Voedselbanken. Voor de Voedselbanken is het wekelijks een hele puzzel om het voedselpakket voor de cliënt een gezonde inhoud te geven. De appels zullen via de Groente en Fruitbrigade, lokale Voedselbanken en Voedselbank Nederland terecht komen bij mensen die de vitaminen goed kunnen gebruiken!

🍏 Wanneer?
Dinsdag 1 oktober
Tijd: 9.00 uur vertrek met bus – terug rond 16.30 uur

Plukken: tussen ongeveer 10.30 uur en 15.00  uur
Locatie: Enspijk (onder Gorinchem)
Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd.

🍏 Doe mee aan deze leuke, waardevolle, maar zeker ook gezonde dag en meld je aan via: carolien@zoetermeerseuitdaging.nl

🍎 ‘De Laatste Pluk’ is een landelijk project van de Nederlandse Uitdaging in samenwerking met Voedselbank Nederland, Groente & Fruit Brigade, Univé Buurtfonds en Deloitte Impact Foundation. 🍏

Deel het bericht:
"Appels plukken voor de voedselbank"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Appels plukken voor de voedselbank

Project ‘de laatste pluk’  🍎 🍏 🍏 🍏 🍏 Ondernemers en geïnteresseerden opgelet!  Wij gaan appels plukken voor de voedselbanken. Meld je aan voor

Scroll naar boven