Burgemeester: ‘Zoetermeerse Uitdaging is écht vernieuwend’

, 22 maart 2017

@Zoetermeers Dagblad

Burgemeester Charlie Aptroot had vorige week net als in juni 2013 de eer om Koning Willem-Alexander te verwelkomen in Zoetermeer. Nu in het kader van de 65e Lokale Uitdaging die in onze stad wordt opgezet. Een initiatief waarmee lokale bedrijven, stichtingen, sportverenigingen, overheidsinstanties, scholen en andere partijen met elkaar verbonden worden om de samenleving te versterken en nieuwe doelen te verwezenlijken.

Aptroot toonde zich verheugd met het Koninklijk bezoek en het initiatief. ,,Dit geeft altijd positieve publiciteit. Dit project is écht zo mooi,” liet de burgemeester weten aan het Zoetermeers Dagblad. Zijn er niet al te veel van dit soort initiatieven in de stad? Aptroot vindt van niet en juicht het alleen maar toe. ,,De beste initiatieven zullen boven komen drijven. Dit is écht vernieuwend.”

De Lokale Uitdaging valt onder de coöperatie Nederlandse Uitdaging en zij zijn deelnemer aan het Groeiprogramma van het Oranje Fonds. De Koning en Koningin zijn daarvan beschermpaar.

Foto: Koning Willem-Alexander en burgemeester Aptroot op vrijdag 17 maart in de kantine van DSO.

Fotograaf: Eric de Wit